"ΛΙΤΣΑΚΗΣ"

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΛΙΤΣΑΚΗΣ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (www.posidonas.gr) .ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΗ.


ΕΤΣΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΛΙΤΣΑΚΗΣ" ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ(ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ,ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ Κ.Τ.Λ.)






Mετά από πολλά χρονιά στον κατασκευαστικό τομέα αποφάσισαμε να επεκταθούμε στον κλάδο των απορριμμάτων με μια νέα τεχνολογία των ημιυπόγειων καδών απορριμμάτων από πρωτογενές πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας. Έχουν εσωτερικό όγκο 3 κυβικά μετρά που με φυσική συμπίεση και σε σύγκριση με τους μεταλλικούς - πλαστικούς κάδους είναι πενταπλάσιοι σε χωρητικότητα και καταλαμβάνουν σχεδόν το μισό χώρο.

Είμαστε η πρώτη ελληνική κατασκευαστική εταιρεία που με δικά της σχεδία και καλούπια προχώρησε σε παράγωγη αυτών των κάδων οι οποίοι μέχρι πρότινος γινόταν εισαγωγή από χώρες του εξωτερικού.

Έχουμε τη δυνατότητα προμήθειας των καδών μας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ακόμα και για παραγγελία ενός τεμαχίου.

Πλεονεκτήματα ημιυπόγειων καδών απορριμμάτων:

1. Δε χρειάζεται ειδικό όχημα συλλογής απορριμμάτων αλλά ένα όχημα γενικής χρήσεως (φορτηγό ανατρεπόμενο με γερανό).
2. Η συγκομιδή μπορεί να γίνει με μόνο ένα άτομο το οποίο θα είναι ο οδηγός του οχήματος.
3. Είναι στεγανοί.
4. Δεν αφήνουν τις δυσάρεστες οσμές να διαχέονται στην ατμόσφαιρα.
5. Είναι οικολογικοί.
6. Είναι μεγάλης χωρητικότητας 3 κυβικών μέτρων.
7. Καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.
8. Το υπέργειο τμήμα του κάδου έχει τη δυνατότητα να αντικαθίσταται σε περίπτωση καταστροφής του από οποιοδήποτε παράγοντα π.χ. φωτιά, τρακάρισμα, βανδαλισμό κ.τ.λ. (σε αντίθεση με τους αντίστοιχους εισαγόμενους που είναι μονομπλόκ).
9. Το υλικό των κάδων είναι ανακυκλώσιμο.